Het Presso therapie bodywrap apparaat is ontworpen specifiek op het gebied van het combineren van de functies ontbinding en afvoeren van vet, lymfedrainage en therapie om de weefsels met behulp van massage te versterken. Het pak is verwarmd en geeft een aangename omgeving waarin stevig gemasseerd kan worden.

De verschillende compartimenten blazen zich in een bepaald patroon op en lopen vervolgens weer leeg. De bijzondere werking van het apparaat stimuleert de lymfen en bevordert de afbraak en afvoeren van de vetten en de afvalstoffen uit het vetweefsel.

De warmte heeft een directe werking op de structuur van de vetten. Het stimuleert de huid, bevordert de lymfewerking en activeert de stofwisseling. Het versnelt na cavitatie en cryolipolyse de afbraak van vetcellen en vermindert hun aantal. De bloedstroom wordt versneld en de spieren versterkt. De energie die wordt opgewekt door de warmte zal de bloeddruk verminderen en de spieren ontspannen. De huid wordt gladder en elastischer.

Deze behandeling werkt in kuurverband, afhankelijk van uw wensen zijn gemiddeld 6 tot 12 behandelingen nodig en 1x in de 2maanden een onderhoudsbehandeling om de resultaten te onderhouden. Hier kunnen we u meer over vertellen tijdens een vrijblijvend intakegesprek.

Andere bekende bijfuncties:

Door de verbeterden bloed- en lymfestimulatie zijn dit bekende bijeffecten:

  • Verminderingen van ontstekingen
  • Bevordert genezingen
  • Vermindert slaapstoornissen
  • Detoxerende werking
  • Afslanken

 

Regelmatig hebben wij scherpe pakketprijzen Meldt u zich hiervoor aan voor onze nieuwsbrief


Losse behandelprijzen

1x Presso body wrap behandeling €65,-

Bel mij terug: