Afslanken buik, billen, benen of op een andere gewenste plek?

 

Wij kunnen u door middel van onze afslankbehandelingen en gewichtsverlies programma's helpen. Er zijn natuurlijk vele mogelijkheden waarbij beweerd wordt dat het werkt. Wij Meten&Wegen u zodat u exact kunt zien wat de resultaten zijn. Al onze klanten worden vooraf en achteraf gemeten, en we hebben niet een klant gehad die geen resultaat heeft geboekt. Gelooft u ons niet?
Maak gratis en vrijblijvend een afspraak met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe wilt u afslanken?

 

Licht afslanken

Plaatselijk afslanken

Snel afslanken

Veel afslanken

 

Ik wil licht afslanken
Onze specialisten hebben veel ervaring zodat ze u goed kunnen adviseren om van de laatste kilootjes af te komen. Licht afslanken of plaatselijk afslanken? Bij ons kan het!
Lees meer over licht afslanken

Ik wil plaatselijk afslanken
Lokaal vet verwijderen door middel van cavitatie of cryolipolyse, pijnloze, uiterst effectieve wijzen om centimeters te verliezen op lokale vetzone’s. Het gaat hier echter niet om grote hoeveelheden vet, maar om het verwijderen van vet op lokale zones waar het moeilijk verdwijnt.
Lees meer over plaatselijk afslanken

Ik wil snel afslanken
De zon begint weer te stralen! Wilt u ook strak in de zwemkleding deze zomer? Dan kan bij onze afval kuur voor mensen die snel willen afvallen. Lees meer over snel afslanken

Ik wil veel afslanken
Al een tijdje opzoek naar een geschikte manier om van de overtollige kilo’s af te komen. Bij Theslimmingclinic hebben wij verschillende methodes die gegarandeerd werken om af te slanken. Elk persoon en elke lichaam is anders. Daarom werken wij altijd met een afslankmethode die aan uw persoonlijke doelstellingen voldoet.
Lees meer over veel afslanken

 

 

Meten & Wegen voor het afslanken

https://www.youtube.com/embed/EMVSBbvfLvw