Ik weeg net ietsje teveel

Van de laatste overtollige kilootjes af, dat kan bij de Slimmingclinic.
De zon begint weer te stralen! Wilt u ook strak in de zwemkleding deze zomer? Dan kan met onze afslank kuur voor mensen die licht willen afvallen. Geen tientallen kilo's eraf maar net die laatste paar kilo's kwijt, daar kunnen wij u bij coachen met onze afslank producten en tips van TimFit. Geen zin in shakes? Geen probleem, we hebben een unieke amino afslank kuur waarbij u gemiddeld 10 procent van uw lichaamsgewicht aan vet kwijtraak in 4 weken, zonder shakes. Eventueel kunnen wij ook sturen waar die laatste kilo's vanaf gaan met onze nieuwste afslank behandelingen.

Wij Meten&Wegen u zodat u exact kunt zien wat de resultaten zijn. Al onze klanten worden vooraf en achteraf gemeten, zo kunt u exact zien hoe het werkt voor u!

afvallen-groningen

 

Licht afslanken met resultaat

Met de juiste voeding en begeleiding behaalt u resultaat op korte termijn. Onze specialiteiten vinden het erg belangrijk dat u niet alleen snel afslankt, maar dat de kilo’s er ook afblijven. Daarom doen wij altijd een persoonlijke intake gesprek om uw doelstellingen en mogelijkheden te bespreken.

Als u licht wilt afslanken, stellen wij een programma samen, zodat u op korte termijn af zult zijn van de overtollige kilootjes om uw lichaam.

 

Plaatselijk_afslanken                                                                  strakke_benen

Plaatselijk afslanken                                                                 Strakke bovenbenen 

Licht afslanken met kwaliteit

Voorafgaand aan elke behandeling hebben we een aparte intakegesprek. Hierbij kijken we naar de mogelijkheden voor uw behandelingen om zeker te weten wat er mogelijk is en geven we advies over de voorzorgsmaatregelen bij elke behandeling. Wij geven enkel advies over behandelingen en producten waar wij zelf achterstaan, wat we zelf hebben getest en waar we de resultaten van hebben gezien.

Prijzen
Maak Gratis en vrijblijvend een afspraak met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Behandeling
We hebben verschillende afslankbehandelingen en gewicht verlies programma’s. Naar aanleiding van het intake gesprek en uw wensen wordt een behandeling op maat aangeboden.

Kwaliteit
De combinatie van de verschillende behandelingen en nieuwste apparatuur maken de beste haalbare resultaten mogelijk. Onze gediplomeerde sportcoach, de ervaren afslankspecialisten en bewezen voedingsproducten zorgen voor kuren van hoog niveau met daarbij samen horende resultaten.

Resultaten
Resultaten zijn sterk afhankelijk van huidige lichaamscontouren, afhankelijk hiervan alsmede uw sport en voedingspatroon zijn 1 tot 12 weken vereist om centimeters te verliezen, kledingmaten kleiner te kunnen dragen en zo gewenste resultaten te bereiken.

Nazorg
Uiteraard wilt u de behaalde resultaten behouden, hiervoor bieden verschillende nazorg mogelijkheden zodat u jarenlang in vorm blijft.

 

 

Afslanken met korting? Meld u aan voor onze nieuwsbrief

En ontvang direct onze laatste nieuwsbrief met huidige acties in uw mail box


Bel mij terug