Plaatselijk afslanken

 

Plaatselijk vet verwijderen door middel van onze afslankbehandelingen, een pijnloze uiterst effectieve wijze om centimeters te verliezen op lokale vetzone’s. Het gaat hier echter niet om grote hoeveelheden vet, maar om het verwijderen van vet op lokale zones waar het moeilijk verdwijnt.

Direct Plaatselijk afslanken

Bij TheSlimmingClinic behandelen we verschillende zones. Zones zijn bijvoorbeeld: Bovenbuik, onderbuik, lovehandles, heupen, billen, zadeltassen, binnenkant bovenbenen, buitenkant bovenbenen, gedeelte boven de knie, randje onder de bh, achter of bovenkant armen.

 

boven_buik_weg   strakke_benen strakke_onderbenen           zijkant-buik-weg

 

Strakke buik                           Strakke bovenbenen       Strakke billen                      Strakke lovehandles

 

 

Behandeling
Onze behandelingen zijn pijnloos, afhankelijk van de behandeling en zone kunt u gedurende de behandeling wat een onprettig gevoel ervaren, wat prikkelingen of warmte. Er wordt geen schade toegebracht aan de bloedvaten, zenuwen, bindweefsel en de huid. Het is aan te bevelen om direct na de behandeling een lymfedrainage behandeling te nemen. Dit gaat verslapping van de huid tegen en versterkt de afvoering van vrijgekomen afvalstoffen. Onze specialisten vertellen u hier alles over.
Kwaliteit
Al ons personeel is intern en extern opgeleid tot afslank specialisten. We hebben specifieke specialisten voor voedings- en sportadvies.
Resultaten
Onze klanten met de beste resultaten zijn overduidelijk mensen die op hun voeding letten, indien vereist ons TimFit dieet volgens om kilo’s te verliezen, bewegen en lymfedrainage behandelingen combineren met de cavitatie of cryo behandelingen. Graag vertellen we hier meer over in onze kliniek.
Nazorg
Uiteraard wilt u de behaalde resultaten behouden, hiervoor bieden verschillende nazorg mogelijkheden zodat u jarenlang in vorm blijft.

Al onze klanten worden vooraf en achteraf gemeten, op deze manier kunnen we de resultaten goed monitoren.

 

 

Aanbiedingen

Slank worden met korting? Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang direct onze huidige acties in uw mailbox