Ik wil weer strakke billen

U wilt strakkere billen? Dan bent u bij de Slimmingclinic op het juiste adres. Wij kunnen plaatselijk vet op uw billen verwijderen door middel van een pijnloze uiterst effectieve afslankbehandelingen om centimeters te verliezen op lokale vetzone’s zoals de heupen of billen. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u strakkere billen krijgt middels onze cryo of cavitatie behandelingen eventueel gecombineerd met lymfedrainage. Het gaat hier echter niet om grote hoeveelheden vet, maar om het verwijderen van vet op lokale zones waar het moeilijk verdwijnt. Een goed voorbeeld hiervan zijn natuurlijk de billen.

Behandeling strakkere billen

De behandelingen zijn pijnloos. U voelt soms wat prikkelingen of warmte of even een wat onaangenaam gevoel. Er wordt geen schade toegebracht aan de bloedvaten, zenuwen, bindweefsel en de huid. Het is aan te bevelen om direct na de behandeling een lymfedrainage behandeling te nemen. Dit gaat verslapping van de huid tegen en versterkt de afvoering van vrijgekomen afvalstoffen. Onze specialisten vertellen u hier alles over.

Resultaten

Resultaten zijn afhankelijk van huidige lichaamscontouren,  uw wensen , afhankelijk hiervan alsmede uw sport en voedingspatroon zijn 2 tot 12 weken vereist om centimeters te verliezen, kledingmaten kleiner te kunnen dragen en zo gewenste resultaten te bereiken.

Prijzen

Maak gratis en vrijblijvend een afspraak met ons om de mogelijkheden te bespreken. U hoeft niet te schrikken, om strakkere billen te krijgen hebben we verschillende afslank behandelingen vanaf slechts 15,75, eventueel gecombineerd met gewicht verlies programma's welke beschikbaar vanaf 2,40 per dag.

Nazorg

Uiteraard wilt u de behaalde resultaten behouden, hiervoor bieden verschillende nazorg mogelijkheden zodat u jarenlang in vorm blijft.

Al onze klanten worden vooraf en achteraf gemeten, op deze manier kunt precies hoe uw resultaten vorderen.

 

 

 

 

 

 

Afslanken met korting Meldt u zich hiervoor aan voor onze nieuwsbrief

En ontvang direct onze laatste nieuwsbrief met actieprijzen in uw mailbox