Een strakke buik

Een strakke bovenbuik dat is mogelijk bij theslimmingclinic. Wij kunnen plaatselijk vet verwijderen door middel van een pijnloze uiterst effectieve wijze om centimeters te verliezen op lokale vetzone’s. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u weer een strakke boven, onder of boven en onderbuik krijgt.  Het gaat hier echter niet om grote hoeveelheden vet, maar om het verwijderen van vet op lokale zones waar het moeilijk verdwijnt. Een goed voorbeeld hiervan is de onderbuik, een zone waar veel mensen tegen aanlopen bij het afslanken, het lijkt niet weg te willen. Met onze afslank behandelingen krijgen we dit wel weg door lokaal de behandelingen te richten op de onderbuik zal deze zone als eerst afslanken.

 

strakke_boven_buik                                                        boven_buik_weg

 

Behandeling voor een strakke buik

We kunnen op verschillende methoden uw buik strak maken. Met cryolipolyse (vet bevriezen) of cavitatie, eventueel gecombineerd met onze lymfedrainage behandelingen. Alle behandelingen zijn pijnloos. U voelt soms wat prikkelingen of warmte. Er wordt geen schade toegebracht aan de bloedvaten, zenuwen, bindweefsel en de huid. Het is aan te bevelen om direct na de behandeling een lymfedrainage behandeling te nemen. Dit gaat verslapping van de huid tegen en versterkt de afvoering van vrijgekomen afvalstoffen.

Welke behandeling het meest geschikt voor u is om uw buik strak te maken, is afhankelijk van uw wensen en verschillende factoren. Wilt u weten wat voor u de beste behandeling is? Boek een vrijblijvend intake gesprek in, hier zijn geen kosten aan verbonden en krijgt u advies op maat.

Resultaten

Resultaten zijn afhankelijk van huidige lichaamscontouren,  uw wensen , afhankelijk hiervan alsmede uw sport en voedingspatroon zijn 2 tot 12 weken vereist om centimeters te verliezen, kledingmaten kleiner te kunnen dragen en zo gewenste resultaten te bereiken.

Prijzen

Maak gratis en vrijblijvend een afspraak met ons om de mogelijkheden te bespreken. U hoeft niet te schrikken, om een strakkere buik te krijgen hebben we verschillende afslank behandelingen vanaf slechts 15,75, eventueel gecombineerd met gewicht verlies programma's welke beschikbaar vanaf 2,40 per dag.

Nazorg

Uiteraard wilt u de behaalde resultaten behouden, hiervoor bieden verschillende nazorg mogelijkheden zodat u jarenlang in vorm blijft.

Al onze klanten worden vooraf en achteraf gemeten, zo kunt u zelf de resultaten volgen!

 

 

Actie pakketprijzen Vraag onze nieuwsbrief aan

En ontvang direct in de mail onze scherpe actiepakketprijzen