Strakkere lovehandles

Bij TheSlimmingClinic behandelen we verschillende zones. Eindelijk van die vervelende Lovehandles af. Bij de Theslimmingclinic kan het. Wij kunnen plaatselijk vet verwijderen door middel van een pijnloze uiterst effectieve wijze om centimeters te verliezen op lokale vetzone’s. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u eindelijk de lovehandles kwijt raakt.
Het gaat hier echter niet om grote hoeveelheden vet, maar om het verwijderen van vet op lokale zones waar het moeilijk verdwijnt. Een goed voorbeeld hiervan zijn natuurlijk de vervelende lovehandles.

Bekijk onze oplossingen voor strakkere lovehandles

 

zijkant-buik-weg                                                                 Lovehandles_kwijt_raken

 

 

Behandeling strakkere lovehandles

De behandelingen zijn pijnloos. U voelt soms wat prikkelingen of warmte of even een wat onaangenaam gevoel. Er wordt geen schade toegebracht aan de bloedvaten, zenuwen, bindweefsel en de huid. Het is aan te bevelen om direct na de behandeling een lymfedrainage behandeling te nemen. Dit gaat verslapping van de huid tegen en versterkt de afvoering van vrijgekomen afvalstoffen. Onze specialisten vertellen u hier alles over.

strakke_benen                                                           boven_buik_weg

 

Kwaliteit

De combinatie van de verschillende behandelingen en nieuwste apparatuur maken de beste haalbare resultaten mogelijk. Onze gediplomeerde sportcoach, de ervaren behandelaarsters en bewezen voedingsproducten zorgen voor kuren van hoog niveau met daarbij samen horende resultaten. Om de lovehandles strakker te maken kunnen we een meervoudige cryobehandelingen of cavitatie behandelingen uitvoeren, eventueel gecombineerd met lymfedrainage.

Resultaten

Resultaten zijn afhankelijk van huidige lichaamscontouren,  uw wensen , afhankelijk hiervan alsmede uw sport en voedingspatroon zijn 2 tot 12 weken vereist om centimeters te verliezen, kledingmaten kleiner te kunnen dragen en zo gewenste resultaten te bereiken.

Prijzen

Maak gratis en vrijblijvend een afspraak met ons om de mogelijkheden te bespreken. U hoeft niet te schrikken, om van uw lovehandles af te komen hebben we verschillende afslank behandelingen vanaf slechts 15,75, eventueel gecombineerd met gewicht verlies programma's welke beschikbaar vanaf 2,40 per dag.

Nazorg

Uiteraard wilt u de behaalde resultaten behouden, hiervoor bieden verschillende nazorg mogelijkheden zodat u jarenlang in vorm blijft.

Al onze klanten worden vooraf en achteraf gemeten en gewogen, zo kunnen u de resultaten goed zien!