Veel afslanken

 

Al een tijdje opzoek naar een geschikte manier om veel af te slanken? Bij Theslimmingclinic hebben wij verschillende methodes die gegarandeerd werken om af te slanken. Elk persoon en elke lichaam is anders. Daarom werken wij altijd met een afslankmethode die aan uw persoonlijke doelstellingen voldoet.

 

Veel_afvallen                                                                                                 snel_afslanken

 

Afslanken

Veel afslanken dat is natuurlijk mogelijk. Met de juiste voeding en begeleiding behaalt u resultaat op korte termijn. Onze specialiteit is niet alleen het snelle afslanken, maar ook het gericht afslanken door het gewicht te verliezen op plaatsen waar u dat het liefst heeft en dat deze  kilo’s hier ook afblijven. Daarom doen wij altijd een persoonlijke intake gesprek om uw doelstellingen en mogelijkheden te bespreken. Gemiddeld 4 tot 12 centimeter met een complete kuur! Er zijn natuurlijk vele mogelijkheden waarbij beweerd wordt dat het werkt.
Wij Meten&Wegen u zodat u exact kunt zien wat de resultaten zijn.

 

 

 

Veel afvallen met kwaliteit, zorg en begeleiding

Voorafgaand aan elke behandeling hebben we een apart intakegesprek. Hierbij kijken we naar de mogelijkheden voor uw gewichtsverlies programma gecombineerd met onze unieke afslankbehandelingen en eventueel onze personal trainer om zeker te weten wat er mogelijk is, en geven we advies over de voorzorgsmaatregelen bij elke behandeling. Wij meten vooraf en tijdens de resultaten door en indien nodig wordt het behandelschema aangepast. Op deze manier waken wij over uw afslank voortgang, zodat de doelstellingen altijd worden gehaald.

Prijzen
Maak gratis en vrijblijvend een afspraak met ons om de mogelijkheden te bespreken. U hoeft niet te schrikken, gewicht verlies programma’s zijn beschikbaar vanaf 2,40 per dag en afslank behandelingen vanaf slechts 15,75.

Behandeling
We hebben verschillende afslankbehandelingen en gewichtverlies programma's. Naar aanleiding van het intake gesprek en uw wensen wordt een behandeling op maat aangeboden.

Kwaliteit
De combinatie van de verschillende behandelingen en nieuwste apparatuur maken de beste haalbare resultaten mogelijk. Onze gediplomeerde sportcoach, de ervaren afslankspecialisten en bewezen voedingsproducten zorgen voor kuren van hoog niveau met daarbij samen horende resultaten.

Resultaten

Resultaten zijn sterk afhankelijk van huidige lichaamscontouren, afhankelijk hiervan alsmede uw sport en voedingspatroon zijn 1 tot 12 weken vereist om centimeters te verliezen, kledingmaten kleiner te kunnen dragen en zo gewenste resultaten te bereiken.

Nazorg

Uiteraard wilt u de behaalde resultaten behouden, hiervoor bieden verschillende nazorg mogelijkheden zodat u jarenlang in vorm blijft.

Al onze klanten worden vooraf, eventueel tussentijds en achteraf gemeten en gewogen, zo kunnen we de resultaten goed monitoren.

Actieprijzen Vraag onze nieuwsbrief aan

En ontvang direct onze huidige acties in de mail