Afslanken met cavitatie in Groningen

Afslanken met cavitatie in Groningen

Wilt u deze zomer ook van dat onderbuikje af? Of wilt u weer een strakke taille, heupen of billen? Wij hebben de oplossing: Cavitatie behandelingen, en de centimeters smelten weg: gemiddeld 4 tot 12 centimeter met een complete kuur! Er zijn natuurlijk vele mogelijkheden waarbij beweerd wordt dat het werkt. Wij Meten&Wegen u zodat u exact kunt zien wat de resultaten zijn. Al onze klanten worden vooraf en achteraf de kuur gemeten&gewogen, zo kunt u zelf de resultaten zien!

De cavitatie behandeling

Lokaal vet verwijderen door middel van cavitatie, een pijnloze uiterst effectieve wijze om centimeters te verliezen op lokale vetzone's, kijk onze behandelvideo onderaan deze pagina voor meer uitleg..

Voor de behandeling

Voor de behandeling adviseren we 3 dagen voor uw eerste behandeling 2 liter water per dag te drinken, hierdoor heeft uw lichaams een hoger vochtgehalte waardoor de cavitatie effectiever zal werken.

Bij het intake gesprek gaan we na of u in een goede gezondheid verkeert. Contra-indicaties zijn onder andere obesitas, ziekten en afwijkingen van de leverfunctie, diabetes, metalen prothesen nabij het behandelgebieden of stofwisselingsziekten. Het aantal behandelingen hangt af van de ernst van de vetophopingen en het doel dat de klant voor ogen heeft.

De behandeling

Na het aanbrengen van een contact gel wordt het handstuk van het cavitatie-apparaat op de plekken gezet waar het vet verwijderd moet worden. De behandeling is pijnloos, de klant voelt soms wat prikkelingen of warmte. Er wordt geen schade toegebracht aan de bloedvaten, zenuwen, bindweefsel en de huid. Het is aan te bevelen om direct na de behandeling een lymfedrainage behandeling te nemen. Dit gaat verslapping van de huid tegen en versterkt de afvoering van vrijgekomen afvalstoffen.

Behandelzone

Bij TheSlimmingClinic behandelen we verschillende zones. We kunnen maximaal 2 zones per behandeling tegelijk uitvoeren, anders is het mogelijk dat de vrijgekomen afvalstoffen het lichaam niet kunnen verlaten. Zones zijn: Bovenbuik, onderbuik, lovehandles, heupen, billen, zadeltassen, binnenkant bovenbenen, buitenkant bovenbenen, gedeelte boven de knie, randje onder de bh, achter OF bovenkant armen.

Contra-indicaties

Indien u lijdt aan één van onderstaande ziekten of afwijkingen, is deze behandeling helaas niet geschikt voor u :

 •  epilepsie
 • obesitas
 • ziekten/afwijkingen aan lever- of nierfunctie
 • diabetes
 • stofwisselingsziekten
 • metalen protheses nabij de te behandelen zone
 • hartziekten (pacemaker) of hartritme stoornissen (in overleg met arts wel mogelijk)
 • ernstige vaatziekten
 • kanker of in het verleden kanker heeft gehad

 

Hoe werkt het?

Cavitatie is een nieuwe manier om met blijvend resultaat vet te verwijderen. Het is een alternatief voor liposuctie, maar zonder een chirurgische ingreep. Het gaat hier echter niet om grote hoeveelheden vet, maar om het verwijderen van vet op lokale zones waar het moeilijk verdwijnt. Door middel van geluidsgolven (40 kHz) worden er tijdens de behandeling golvende bewegingen van compressie en decompressie opgewekt. Door deze zogenaamde cavitatie worden de wanden van vetcellen verzwakt en uiteindelijk afgebroken. Hierdoor komt de inhoud van vetcellen vrij die daarna door het lichaam op een natuurlijke manier wordt afgevoerd en afgebroken. De hoeveelheid vet die vrij komt mag niet te groot zijn, anders is het lichaam niet in staat om het vrijgekomen vet te verwerken, zodat er per behandeling maximaal 2 zones behandeld kunnen worden. De behandeling kan worden toegepast op de onderbuik, bovenbuik, billen, dijen en flanken. Ook voor het aanpakken van hardnekkige cellulite is deze methode geschikt. In combinatie met onze lymfedrainage behandelingen kunnen we indrukwekkende resultaten behalen en tevens kunt u uw behandeling aanvullen met onze sport mogelijkheden.

 

Cavitatie in combinatie met Lymfedrainage

De voornaamste functie van de lymfecirculatie is zuiveren van het lichaam. Weinigen onder ons weten wat de lymfecirculatie is, hoewel hij zeer belangrijk is voor de gezondheid, energie, fitheid en een goed figuur. De lymfe voert afvalstoffen en overtollig vocht uit de ruimtes tussen de cellen af en vervoert ze naar lymfeklieren. De lymfestroom vindt plaats door beweging, samentrekking van de spieren en een diepe ademhaling. Deze circulatie zorgt ervoor dat de lymfe verplaatst wordt. Wij raden iedereen die een cavitatie behandeling ondergaat deze met een lymfedrainage behandeling te combineren, op deze manier worden de vrijgekomen afvalstoffen effectier afgevoerd.

Resultaat

Het totaal aantal behandelingen is afhankelijk van het gewenste resultaat en de dikte van de vetlaag. Een cavitatie bij TheSlimmingClinic bestaat in de meeste gevallen uit 4 tot 12 behandelingen per zone. Gemiddeld gaat u na 4 behandelingen resultaat zien en gemiddeld zijn tussen de 6 en 12 behandelingen vereist om van die hardnekkige zone af te komen.

Nazorg

U zult zich na de behandeling gedurende 5 dagen aan richtlijnen moeten houden, dit zijn de hoofdrichtlijnen:

 • 2 liter water per dag drinken
 • Op uw voeding letten
 • Geen alcohol drinken
 • Dagelijks maar zeker 6-8 uur na de behandeling even sporten. Een half uurtje stevig wandelen of fietsen. Dit om de afvalstoffen af te voeren, beweging stimuleert ook het afbreken van vetcellen.

Een koolhydraatarm dieet begeleidt het vetverwijderingsprogramma. De voeding moet veel eiwitten bevatten, maar geen dierlijk vet of enkelvoudige suikers. Ook kunnen er aanvullend voedingssupplementen worden genomen, zoals L-carnitine, soja en omega 3-6 vetzuren. Hierover kunnen we in overleg met u een aanvullend behandelplan voor opstellen zodat u de beste resultaten zult behalen.

Afslanken met Cavitatie

Meten & Wegen voor het afslanken

Actie 4x 1 zone met lymfedrainage Van €249,- voor €149,-

Bijvoorbeeld onder OF bovenbuik OF lovehandles

Actie 4x 2 zone's met lymfedrainage Van €339,- voor € 199,-

Bijvoorbeeld onder EN bovenbuik

Actie 6x 1 zone met lymfedrainage Van €349,- voor € 199,-

Bijvoorbeeld onder OF bovenbuik OF lovehandles

Actie 6x 2 zone's met lymfedrainage Van €379,- voor €249,-

Bijvoorbeeld onder EN bovenbuik