Vet bevriezen

Vetbevriezen, ook wel Cryolipolyse genoemd: hoe werkt dat?

cryo

Het woord ‘Cryo’ is afgeleid van het Griekse woord ‘Kryos’ wat extreme koeling betekent. Vetcellen zijn zeer gevoelig voor de effecten van lage temperaturen. Door vetcellen met cryo te behandelen beschadigen de cellen en worden ze door het lichaam afgebroken en afgevoerd. Om de vetcellen af te koelen tot het punt waar ze beschadigen wordt gebruik gemaakt van een speciaal handstuk dat op de huid wordt geplaatst. Alle overige weefsel zoals de spieren, de vaten en de huid zijn niet gevoelig voor temperatuurwisselingen en blijven dus in tact. Dit maakt de behandeling heel veilig.

Tot voor kort was het enige alternatief om deze vetlaag te verwijderen het ondergaan van een liposuctiebehandeling. Dermatologen van de Harvard University in Boston hebben echter ontdekt dat ons vetweefsel niet tegen lage temperaturen (onder 4 ⁰C) bestand is en dan gaat kristalliseren. Circa 15 tot 30 dagen na blootstelling aan deze lage temperaturen is het vetweefsel uit elkaar gevallen en worden de restanten door de witte bloedlichamen opgeruimd. Het vet is dan voorgoed uit het lichaam verdwenen!

Klinische onderzoeken hebben aangetoond dat cryo therapie een veilige behandelmethode is, zonder schadelijke gevolgen voor het lichaam.
Tijdens de behandeling koelt het kopstuk de vetcellen precies daar waar u overtollig vetweefsel het liefst ziet verdwijnen. Het kopstuk koelt het gebied gedurende een bepaalde tijd tot 4 ⁰C en geven gelijktijdig een zachte elektrostimulatie, waardoor de koeling dieper in de huid doordringt – en dus meer vetcellen vernietigt – en waardoor de koude niet als onbehaaglijk wordt ervaren door degene die de behandeling ondergaat
Bij dit geleidelijk proces verdwijnen de vetcellen beetje bij beetje en worden door het lichaam op natuurlijke wijze afgevoerd, via de lever en de nieren.

De cryolipolyse vetbevries behandeling

Wanneer u kiest voor een cryolipolyse behandeling bij TheSlimmingClinic, bent u in goede handen. Wij beginnen met een intake gesprek om vast te stellen met welke zones van uw lichaam u graag zou willen laten behandelen, tijdens dit gesprek vertellen we u alles over de behandeling, de werking, de resultaten en de nazorg. We doen maximaal 1 zone per behandeling in verband met de afvoer van de afvalstoffen uit uw lichaam. Sneller en meer kan, echter dan worden niet de meest optimale behandelingen per bereikt. De behandeling duurt met intake ongeveer 60 (enkelvoudige zone) tot 105  minuten en is geheel pijnloos. Na een kuur van 3 tot 5 behandelingen bent u definitief van uw vetlaag af!

Weet u niet zeker of deze behandeling geschikt voor u is?

Boek hier uw vrijblijvende intake gesprek waarbij we u de mogelijkheden vertellen

Wat is belangrijk voor uw behandeling:

 • U heeft een stabiel gewicht
 • U heeft een BMI onder de 30
 • U heeft geen huid aandoening op het te behandelen gebied
 • U heeft geen lever of nier problemen
 • U eet gezond en sport 

  De voordelen van Vet bevriezen:

 • vet definitief verwijderd
 • pijnloos
 • geen operatie
 • geen herstelperiode
 • zeer veilig en effectief
 • geen bijwerkingen
 • anti-cellulitis en huidverstevigend

Zones

1 zone is een gebied van ongeveer 4x10cm. Bijvoorbeeld de bovenbuik.
De onderbuik is afhankelijk van de breedte maar is meestal een meervoudige zone, dit zelfde geldt voor de love handles, en benen.

Afspraak inboeken

U kunt uw eerste afspraak inboeken onder "Vet bevries intake en 1ste behandeling voor de enkelvoudige" of "vet bvries Intake en 1ste behandeling voor de meervoudige zone". Vervolg behandeling kunt u inboeken onder "Vet bevries behandeling vervolg behandeling enkelvoudige zone" of "Vet bevries vervolg behandeling meervoudige zone".

VETBEVRIEZEN

Acties voor deze zomer

Zomer actie 1x enkelvoudige cryobehandeling €79,99

Enkelvoudige plaatsing van het kopstuk, bijvoorbeeld bovenbuik of onderrug

Zomer actie 3x enkelvoudige cryobehandeling €209,99

3x Enkelvoudige plaatsing van het kopstuk, bijvoorbeeld bovenbuik of onderrug

Zomer actie 1x meervoudige cryobehandeling €139,99

1x meervoudige plaatsing van het kopstuk, bijvoorbeeld onderbuik of lovehandles of binnenkant dijen

Zomer actie 3x meervoudige cryobehandeling €399,99

3x meervoudige plaatsing van het kopstuk, bijvoorbeeld onderbuik of lovehandles of binnenkant dijen

NIEUW 1x 3-voudige cryobehandeling €199,99

Bijvoorbeeld lovehandels en onderbuik

NIEUW 3x 3-voudige cryobehandeling €499,99

Bijvoorbeeld lovehandels en onderbuik

NIEUW 3x 3-voudige cryobehandeling €699,99

Bijvoorbeeld lovehandels en onderbuik

Bel mij terug