Afslanken met LipoLaser?

Dat kan metet behulp van laserlicht wordt onderhuids vet weggesmolten. Daarnaast wordt door de warmte van de laser ook de collageenaanmaak van de huid gestimuleerd, hierdoor wordt de huid in de loop van 3-6 maanden strakker. Lipo laser leidt ook daadwerkelijk tot goede resultaten. Het is wat dat betreft niet vreemd dat de techniek over is komen waaien vanuit Amerika naar Nederland. Met 8 – 10 behandelingen is het mogelijk om 8 – 10cm aan omvang te verliezen.

 

Wanneer de Laser Lipo gebruikt kan worden

Laser Lipo wordt gebruikt voor het verminderen van ongewenst onderhuidse vetophopingen waarbij huidverstrakking gewenst is.

 

De gebieden die behandeld kunnen worden:

Kaaklijn en onderkin

Bovenarmen

Binnenkant knieën

Bovenbeen – Zijkant bovenbeen – Binnenkant bovenbeen

Maagregio – Onderbuik – Totale buik

Billen – Stuitje – Lovehandles

Taille

Mannenborsten

 

Voor de behandeling

Het is altijd belangrijk om de dag voor, dezelfde dag en de dag na de behandeling 2 liter water te drinken. Ook raden we aan om 2 uur voor de behandeling geen zware maaltijden te eten en geen koffie en/of alcohol te drinken. Daarnaast mag er geen bodylotion gebruikt worden op de dag van de behandeling.

 

 

Behandeling

De behandeling met de Lipo laser duurt ongeveer 30 minuten. Het is verstandig om gebruik te maken van 8 – 10 behandelingen verspreid over 4 tot 5 weken, zodat u het vet op een effectieve wijze kunt laten verwijderen. Wanneer dit gebeurt,  kunt u rekenen op een duidelijk resultaat waardoor u beter in uw vel komt te zitten en u er slanker uit zal zien.
U kunt met de Lipo laser een groot aantal verschillende gebieden aanpakken. Wat dat betreft biedt de Lipo laser talloze mogelijkheden om op een effectieve wijze wat te doen aan de kleine vetophopingen waar u veel last van heeft. Om de vrijgekomen afvalstoffen effectief af te voeren adviseren we onze lymfedrainage behandelingen aan, op deze manier worden de beste resultaten behaald.

 

Na de behandeling

Na de behandeling is het belangrijk om genoeg water te drinken, zo kunnen de afval stoffen goed afgevoerd worden. Het kan zijn dat de zone die is behandeld, wat warm aanvoelt. Dit gaat vanzelf weg. U kunt meteen weer door met uw dagelijkse bezigheden en zal door de behandeling hier niet door belemmerd worden!

 

 

Actie 1x LipoLaser introductie Van € 39,99 voor slechts € 24,99

Eerste behandeling

Actie 5x LipoLaser Van €239,- voor slechts €129,99
Actie 10x Van €349,- voor slechts €229,99

Bel mij terug